Betrouwbare, professionele en ervaren taxateur

Als u uw bedrijfspand wilt laten taxeren omdat u het wilt verkopen, (her)financieren, verzekeren, aankopen, fiscaal waarderen of als een pand moet laten taxeren vanwege een transactie die u begeleidt, heeft u een betrouwbare, professionele en bij voorkeur ervaren taxateur nodig.

Jarenlange ervaring

Voor onder meer banken als ING bank maar bijvoorbeeld ook met fiscale taxaties voor accountantskantoren en voor vastgoedondernemers. Onze taxaties zijn betrouwbaar en voldoen aan hoogste kwaliteitseisen volgens de TMI richtlijnen. We zijn ook lid van de beroepsvereniging van NVM business en gecertificeerd als bedrijf onroerend goed taxateur bij de NRVT.

Landelijk actief

Dus als u verzekerd wilt zijn van een betrouwbare taxatie van hoge kwaliteit, neem dan contact met ons op. Of het nu gaat om gaat om taxaties vanwege verkoop, ten behoeve van de belastingdienst of vanwege (her)financiering van uw bedrijfspand.

Bij ons bent u aan het goede adres. Wij werken vanuit Winterswijk hoofdzakelijk in de regio Twente/Anhem/Nijmegen/Achterhoek, maar kunnen in het hele land opereren.

Voordelen van Bolwerk Taxaties

Onze medewerkers zijn vriendelijk. De lijnen zijn kort. Onze taxateurs gespecialiseerd, ze doen alleen maar taxaties. Afspraken zijn snel gemaakt. Rapporten snel opgesteld. De tarieven vriendelijk. Ontdek het zelf en maak een afspraak.